İki şehirde aile kavgalarında 4 kişi öldü

İki şehirde aile kavgalarında 4 kişi öldü

Sakarya’nın Hendek ilçesinde aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Gaziantep’te çocuklar arasında başlayan tartışmaya ailelerin dahil olması sonucu çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

SAKARYA

Sakarya Hendek ilçesi Akova Mahallesi’nde aile içinde iddiaya göre ortak alınan araç nedeniyle kavga çıktı. Ailece Mevlüt Çelik, silah ile üvey annesi Melek Çelik ve babası Vahdettin Çelik’i öldürdü. Olayın ardından evin bulunduğu site içerisinde sokakta Mevlüt ve Selçuk Çelik isimli iki kardeş arasında yaşanan kavga esnasında Selçuk Çelik, ağabeyi Mevlüt’ü kesici alet ile öldürdü. Bu esnada Mevlüt Çelik’in silahından çıkan kurşun, Selçuk Çelik’i omzundan yaraladı. Öz babasını silahla öldürdükten sonra kardeşi tarafından kesici alet ile öldürülen 49 yaşındaki Mevlüt Çelik, cenaze namazı kılınmadan defnedildi.

20240411aw181161-0.jpg

GAZİANTEP

Gaziantep Şahinbey ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde iddiaya göre çocuklar arasında başlayan tartışmaya aileleri de dahil olunca iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Kavga sırasında vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Hannan Şahin (21), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralılardan birinin daha durumunun kritik olduğu öğrenildi.

aw181178-03.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.